Στούντιος Άνοιξη στην Πάρο, Αλυκή - Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Αμέσως, μετά την άφιξη και την τακτοποίηση στο διαμέρισμά σας μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας όπου θα σας δοθεί χάρτης του νησιού και πληροφορίες για τα χωριά, τις παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού.

Μπορούμε να φροντίσουμε για την ενοικίαση μοτοποδηλάτου ή αυτοκινήτου για την εξερεύνηση του νησιού, με έκπτωση για τους πελάτες μας (20% για τα μοτοποδήλατα και 10% για τα αυτοκίνητα).

Επίσης, μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς ημερήσιες εκδρομές με καραβάκι για τα νησιά που βρίσκονται γύρω από την Πάρο για την Νάξο, Δήλο-Μύκονο, Αντίπαρο η Σαντορίνη, ακόμα υπάρχουν μίνι κρουαζιέρες με προορισμό τις παραλίες και τα μικρά παρθένα και ακατοίκητα νησάκια γύρω από την Πάρο.

Πολύ κοντά, μόλις 6 χιλιόμετρα απόσταση από την Aλυκή, έχετε την δυνατότητα να κάνετε wind surf ή kite surf στην περιοχή της Πούντας. Επίσης, υπάρχει diving center όπου θα ανακαλύψετε το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής στην παραλία της Αλυκής καθώς και yoga center όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, μόλις 500 μέτρα από το συγκρότημα, βρίσκονται η παιδική χαρά όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια καθώς και γήπεδα τέννις, βόλλευ, μπάσκετ και 5Χ5.

KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10%

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε την Πάρο;

Η απευθείας κράτηση μαζί μας σας εγγυάται ότι θα λάβετε
την καλύτερη τιμή, την καλύτερη εξυπηρέτηση, μια προσωπική πινελιά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προσφορές μας!