Στούντιος Άνοιξη στην Πάρο, Αλυκή - Πάρος

Πάρος

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, γνωστή για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και την έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά και για τα εντυπωσιακά της τοπία, τις πανέμορφες παραλίες και το ήσυχο κλίμα. Η Πάρος επίσης προσφέρει ενδιαφέροντα αξιοθέατα όπως αρχαίους ναούς και κάστρα, αλλά και ιδιαίτερη τοπική κουζίνα και κρασιά. Η Πάρος βρίσκεται στο μέσο του Αιγαίου, στα δυτικά της Νάξου, και απέχει μόνο λίγες ώρες με καράβι από την Αθήνα.

Τα γραφικά χωριά της Πάρου έχουν χαρακτηριστική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με κάτασπρα σπίτια, εκκλησάκια με μπλε θόλους, και πλακόστρωτα δρομάκια. Η Παροικιά και η Νάουσα είναι τα πιο δημοφιλή χωριά, και παρά τα πολλά μαγαζιά, μπαρ, και κλαμπ, έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα. Στην Παροικιά βρίσκεται και το πιο γνωστό αξιοθέατο του νησιού, η εντυπωσιακή βυζαντινή εκκλησία της Παναγιάς της Εκατονταπυλιανής.

Η Πάρος έχει πάμπολλες παραλίες, γνωστές για την ομορφιά τους, με χρυσή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Κάθε παραλία έχει το δικό της χαρακτήρα. Οι Κολυμπήθρες, η Σάντα Μαρία, ο Φάραγγας και ο Κριός είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς, καλά οργανωμένες παραλίες που βρίσκονται σε σημεία προστατευμένα από τα μελτέμια των Κυκλάδων. Η Χρυσή Ακτή και Νέα Χρυσή Ακτή, αντίθετα, είναι ιδανικές για θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα για wind surf.

 KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10%

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε την Πάρο;

Η απευθείας κράτηση μαζί μας σας εγγυάται ότι θα λάβετε
την καλύτερη τιμή, την καλύτερη εξυπηρέτηση, μια προσωπική πινελιά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προσφορές μας!