Covid-19 Ενημέρωση - Στούντιος Άνοιξη στην Πάρο, Αλυκή

Covid-19 Ενημέρωση

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,

Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικείοι σας είστε καλά στην υγεία σας και ότι δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς στα Anixis Studios η προάσπιση της υγείας των επισκεπτών , των εργαζομένων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι ΄ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Στα Anixis Studios προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στο επόμενο ταξίδι σας στην Πάρο, επαναπροσεγγίζοντας τις λειτουργίες μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποδεχτούμε με ασφάλεια. Σε συνέχεια των νεότερων οδηγιών της κυβέρνησης, το ξενοδοχείο μας θα ανοίξει για φέτος στις 15 Ιουνίου , ενώ το τμήμα κρατήσεών μας είναι σε λειτουργία.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του Κορωναιού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε και με την ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας στο email chanioti_maria@yahoo.gr

Εκ μέρους της ομάδας του Anixis Studios θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική σας υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε νέους τόπους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες δεν πρόκειται να σταματήσει. Μέχρι να ανταμώσουμε, θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε νοερά στις ομορφιές της Πάρου με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των social media.

Άλλωστε η ελπίδα είναι σαν τη θάλασσα, δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει.
Μέχρι να συναντηθούμε, μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς.

 

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 
Είμαστε υπερήφανοι που στο Anixis Studios έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής.

Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοιο, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Με στόχο να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, έχουμε κινηθεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα και την πιστοποίηση των πρακτικών που ακολουθούμε, αλλά και την μεθοδική εκπαίδευση του προσωπικού μας.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Για τη ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού. Τα δωμάτια παραμένουν κενά για ικανό χρόνο πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες. Οι υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος λινών και ρούχων γίνονται από πιστοποιημένη εταιρεία και το προσωπικό μας ελέγχει διεξοδικά την κάθε παραλαβή λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με ειδικές σημάνσεις.
Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Επίσης, διατίθενται ατομικές υφασμάτινες μάσκες κατόπιν αιτήματος, ενώ οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου.

Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του ξενοδοχείου επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την Υποδοχή.

 

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ANIXIS STUDIOS

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, αναπροσαρμόσαμε την πολιτική μας καθώς και τους όρους των κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες, παρακολουθώντας ανελλιπώς τις εξελίξεις αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν δικαίωμα ακύρωσης έως 7 ημέρες πριν την άφιξη σας, την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας, αλλά και voucher για το 110% της προκαταβολής σας ένα μεταφέρετε την κράτησή σας για το 2021.

Οι επισκέπτες στους οποίους απαγορεύεται να ταξιδέψουν προς το κατάλυμά μας για το οποίο έχουν κάνει κράτηση, θα έχουν απαλλαγή από την ποινή ακύρωσης ή και αλλαγής σε περίπτωση απευθείας κράτησης με το κατάλυμα.
Στόχος μας είναι να έχετε το χρόνο και την άνεση να σκεφτείτε και τα προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο κοντά χρονικά χωρίς άγχος και πίεση.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 
Στην περίπτωση που διαγνωστεί κάποιο κρούσμα COVID-19 κατά την διάρκεια της διαμονής μου στο κατάλυμα , τι είδους βοήθεια /υποστήριξη θα πρέπει να περιμένω;

Στα Anixis Studios & apartments πιστεύουμε ότι δυσκολίες όπως αυτή που βιώνουμε καθιστούν των ασφαλή φιλοξενία πιο αναγκαία από ποτέ. Έχουμε λοιπόν καταρτίσει ένα αναλυτικό σχέδιο δράσης με περίπτωση αναφοράς κρούσματος COVID-19 στο κατάλυμα μας.

Όλοι οι ένοικοι θα ενημερωθούν άμεσα και θα προβούμε άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες και αναγκαίες κινήσεις ώστε το περιστατικό να απομονωθεί και θα εξυπηρετείται από ένα συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού μέχρι να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Πάρου όπου θα γίνουν τα περαιτέρω όπως προβλέπονται. Η υποδοχή βρίσκεται πάντα στην διάθεση των πελατών μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία.

 

• Πού βρίσκεται το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο σε περίπτωση που χρειαστώ ιατρική βοήθεια;

To κέντρο Υγείας Πάρου βρίσκεται 10 χλμ από τα Anixis Studios, στην Παροικία μόλις 150 μέτρα από το λιμάνι. Στην περίπτωση που δεν αισθάνεστε καλά παρακαλούμε άμεσα να ενημερώσετε την υποδοχή για να σας βοηθήσουμε.

 

Πώς γίνεται ο καθαρισμός των δωματίων;

Το προσωπικό καθαριότητας έχει πρόσβαση στα δωμάτια πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και μόνο μετά την αναχώρηση των επισκεπτών από αυτά έτσι ώστε να αποφεύγονται η επαφή όσο το δυνατόν.

Η καθαριότητα γίνεται επιμελώς ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα και προσφέρεται καθημερινά. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή αλλαγή στο πλάνο επιθυμεί ο πελάτης, η υποδοχή είναι στην διάθεσή του.

KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10%

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε την Πάρο;

Η απευθείας κράτηση μαζί μας σας εγγυάται ότι θα λάβετε
την καλύτερη τιμή, την καλύτερη εξυπηρέτηση, μια προσωπική πινελιά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προσφορές μας!